Annonsera

Vill du också kommunicera direkt med över 85 000 engagerade läsare av EQapitals populära nyhetsbrev? Vår målgrupp är i huvudsak beslutsfattare och personer inom svenskt näringsliv som värderar god företagskultur och hållbarhet.

Annonsera. 
Vill du också kommunicera direkt med över 85 000 engagerade läsare av EQapitals populära nyhetsbrev? Vår målgrupp är i huvudsak beslutsfattare och personer inom svenskt näringsliv som värderar god företagskultur och hållbarhet..
Published 2013-10-13

Annonsera

Vår ambition lägger grunden för din kommunikation.
Varannan vecka når vi 85 000 beslutsfattare.
Det kan du också göra.
    
EQapital är Sveriges ledande informationskanal för hållbart företagande och långsiktig värdetillväxt där läsaren kan ta del av nyheter, analyser och information varje dag. Vi belyser värdet av samhällsansvar, miljö, innovation och företagskultur för att skapa långsiktig värdeutveckling i publika företag.
    

Kommunicera med 85 000 beslutsfattare

Varannan vecka läser över 85 000 engagerade läsare EQapitals populära nyhetsbrev. Läsarna är i huvudsak beslutsfattare och personer inom svenskt näringsliv som ställer krav på sin omgivning, värderar företagskultur och tar samhällsansvar för att få sina affärer att växa.
    
Du kan kommunicera direkt med våra läsare genom att marknadsföra ditt företag eller varumärke med exempelvis riktade e-postkampanjer eller sponsrade artiklar och bannerannonsering i EQapitals nyhetsbrev och på nyhetssajten.
    
Låter det intressant?
Kontakta oss så berättar vi mer!
    

EQapital

info @ eqapital.se

Ansvarig utgivare

Reaktion i Sverige AB
info @ reaktion.se
08-407 18 30
POSTADRESS
Industrigatan 4C
112 46 Stockholm

Veckans fråga

Är våra stora svenska företag generellt sett tillräckligt förändringsbenägna?
Vad tycker du?

ANNONS:

Mest läst

 

EQapital.se